Αρχική >

Smart Home

Ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά κτίριο προσφέρει περισσότερη άνεση και καλύτερο επίπεδο ζωής. Με την γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς υπάρχει πλέον η δυνατότητα για κάθε κτίριο αλλά και κάθε χώρο ξεχωριστά να γίνουν τέτοιες εγκαταστάσεις για να αυτοματοποιήσουν ακόμα περισσότερο της λειτουργίες του, προσφέροντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζοντας το επίπεδο της καθημερινότητας.

Η εταιρεία μας παρουσίασε πρώτη τον Ιανουάριο του 2019 την ασύρματη συσκευή Smart Box για τα προϊόντα με ηλεκτρικά μοτέρ. Ο χειρισμός επιτυγχάνεται μέσω εφαρμογής Android και iOS τοπικά αλλά και απομακρυσμένα. Είναι συμβατή με προϊόντα και εφαρμογές όπως: Google Assistant, Amazon Alexa, Amazon Echo, Google Home.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση των προϊόντων και σε συνεργασία με διάφορους έξυπνους αισθητήρες (θερμοκρασίας, φωτός) να ανεβάζει ή να κατεβάζει τα στόρια ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του. Με αυτές τις έξυπνες λειτουργίες μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα, γλυτώνοντας άσκοπες καταναλώσεις. Αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να δείτε εδώ.

Η μελέτη, εγκατάσταση και ο προγραμματισμός γίνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-2209108 καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00 για περισσότερες πληροφορίες.