Αρχική >

Όροι χρήσης - Τρόποι πληρωμής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται , βάσει του ν. 2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από τις συνεργαζόμενες με την e-storia.gr επιχειρήσεις, στις οποίες διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα του πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης δίνει με την παρούσα την συναίνεση του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την e-storia.gr για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβαση του σε συνεργαζόμενες με την e-storia.gr επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν.2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν.2472/97).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
1. Με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard) μέσω του ασφαλούς δικτύου πιστωτικών καρτών της τράπεζας EUROBANK.
2. Με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς (ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ):

EUROBANK: 00260354210200297311 IBAN: GR9302603540000210200297311 SWIFT/BIC: ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5131061365368 IBAN: GR8301721310005131061365368 SWIFT/BIC: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ09740244430 IBAN: GR3301100970000009740244430 SWIFT/BIC: ETHNGRAA

ALPHA BANK: 269002002006282 IBAN: GR5001402690269002002006282 SWIFT/BIC: CRBAGRAA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν η μεταφορά πραγματοποιείται από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

3. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.

ΤΡΟΠΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
ΤΡΟΠΟΣ
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στο χρονικό διάστημα 09:00 - 17:00. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Προϊόντα άνω των 2 μέτρων πλάτους δεν μπορούν να παραδοθούν στο χώρο σας λόγω δυσκολίας μεταφοράς τους και θα παραλαμβάνονται από το κατάστημα του κοντινότερου courier για το οποίο θα ενημερώνεστε γραπτώς. Για μεγάλες παραγγελίες η διακίνηση γίνεται με πρακτορείο μεταφορών, επιλογής του πελάτη.
ΚΟΣΤΟΣ
Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και εμφανίζεται αυτόματα από το σύστημα όταν συμπληρώσετε τα πεδία Νομός, Τ.Κ, Πόλη-Περιοχή πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Η δέσμευση ώρας κατά την παράδοση αποτελεί πρόσθετη υπηρεσία, με επιπλέον χρέωση 4,10€. Για παραγγελίες άνω των 300€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Για την αποστολή δωρεάν δειγμάτων, το κόστος είναι 2,50€ και αφαιρείται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης είναι δυσπρόσιτη περιοχή για την ACS τότε η παραλαβή θα γίνεται από το κοντινότερο τοπικό κατάστημα.
ΧΡΟΝΟΣ
Ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από 7 έως 10 εργάσιμες μέρες από την πληρωμή της παραγγελίας σας. Για μεγάλες παραγγελίες υπολογίζεται σε 12 έως 15 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή τους.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΦΠΑ

NΟΜΟΣ 2859/Αρθρο 21 Υπολογισμός του φόρου προστιθεμένης αξίας (Φ.Π.Α)

Για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου (πλην Ρόδου, Καρπάθου), Κυκλάδων (πλην Σαντορίνης, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Τήνου, Ανδρου, Μήλου, Αντίπαρου, Κέας, Σίφνου) και τα νησιά του Αιγαίου Σαμοθράκη (πλην Θάσου), Βόρειες Σποράδες (πλην Σκιάθου, Σκύρου, Αλόννησου), οι συντελεστές του φόρου μειώνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%), εφόσον πρόκειται για αγαθά, τα οποία κατά το χρόνο που ο φόρος γίνεται απαιτητός:
α) βρίσκονται στα νησιά αυτά και παραδίδονται από υποκείμενο στο φόρο που είναι εγκαταστημένος στα νησιά αυτά,
β) πωλούνται με προορισμό τα νησιά αυτά από υποκείμενο στο φόρο, εγκαταστημένο σε οποιοδήποτε μέρος του εσωτερικού της χώρας, προς αγοραστή υποκείμενο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο, εγκαταστημένο στα νησιά αυτά,
γ) αποστέλλονται ή μεταφέρονται προς υποκείμενο στο φόρο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο που είναι εγκαταστημένο στα νησιά αυτά, στα πλαίσια της ενδοκοινοτικής απόκτησης αγαθών,
δ) εισάγονται στα νησιά αυτά.
Η πιο πάνω μείωση των συντελεστών δεν ισχύει για τα καπνοβιομηχανικά προϊόντα και τα μεταφορικά μέσα.
Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο όλα τα είδη που αποστέλονται στα παραπάνω νησιά προς νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις) επιβαρύνονται με ΦΠΑ 17% αντί για 24%.
Για πελάτες που είναι εγκατεστημένοι στα νησιά αυτά ο υπολογισμός του φόρου γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα με βάση την διεύθυνση που δηλώνετε στα σχετικά πεδία.
Τα παραπάνω δεν ισχύουν για ιδιώτες που λαμβάνουν απόδειξη λιανικής.
 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
Είναι υποχρέωση του πελάτη κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας να ελέγχει προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).
Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα δέμα, ανοίξετε την συσκευασία του και διαπιστώσετε φθορά από μεταφορά παρακαλούμε επικοινωνήστε αυθημερόν με την μεταφορική που σας το παρέδωσε και στη συνέχεια ενημερώστε μας για την επίλυση του προβλήματος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Για ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@e-storia.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-2209108 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας βρίσκεται υπό επεξεργασία. Όταν μπεί στο στάδιο κατασκευής, η ακύρωση από αυτό το χρονικό σημείο και μετά δεν είναι δυνατή.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής.
Επιστροφές γίνονται μόνο σε τυποποιημένα προϊόντα, και όχι σε προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί στις προδιαγραφές του πελάτη. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@e-storia.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-2209108 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 37ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη - Μαρκοπούλου, Πόρτο Ράφτη. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, εφόσον γίνει ο απαραίτητος έλεγχος καλής κατάστασης των προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ:
Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τα έντυπα και τις φωτογραφίες μόνο για προσωπική και όχι εμπορική χρήση (π.χ ανάγνωση αλλά όχι φωτοτυπία). Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του υλικού αυτού με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά, συνολικά ή περιπληπτικά, στο πρωτότυπο ή άλλη διασκευή, όπως και οποιαδήποτε τροποποίησή του χωρίς την γραπτή άδεια της e-storia.gr Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια χρήσης των παραπάνω, αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Αθηνών και εφαρμοστέο το Ελληνικό δίκαιο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ:
Το e-storia.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Τηλέφωνο: 210-2209108
Email: info@e-storia.gr